22 жовтня 2020 р. Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка святкував річницю від дня урочистого відкриття. Сьогодні, як і 102 роки тому, заклад вищої освіти є осередком розвитку української науки, культури і громадської думки в Україні, місцем, де формується інтелігенція нашого суспільства.

 

У межах святкування річниці в конференц-залі головного корпусу К-ПНУ за сприяння адміністрації та профкому студентів, аспірантів та докторантів відбулося традиційне нагородження переможців рейтингу здобувачів вищої освіти серед студентів факультетів та університету за результатами 2019-2020 н. р.

 

Університетський рейтинг очолили: Турніцька Мар’яна, студентка 2 курсу магістратури природничого факультету, Маковська Тетяна, студентка 1 курсу магістратури економічного факультету та Неставальська Наталія, студентка 2 курсу факультету української філології та журналістики.

 

Бажаємо переможцям успіхів, нових звершень і реалізації всіх творчих та професійних задумів!

 

Нагородження переможців рейтингу здобувачів вищої освіти серед студентів факультетів та університету за результатами 2019-2020 н. р.