Здобувачі вищої освіти К-ПНУ продовжують підтримувати ЗСУ та координувати збір коштів на потреби армії.

14 лютого голови студентського самоврядування факультетів/інституту організували благодійну акцію. Із солодощів, які виділив профком студентів, аспірантів та докторантів К-ПНУ на кожен факультет/інститут, студенти сформували маленькі пакуночки й організували інтерактив (для того, щоб отримати солодкий приз, потрібно було задонатити та відповісти на питання). Зібрані кошти передали на допомогу ЗСУ.

Також здобувачі долучилися до акції «Зроби валентинку для військового». Кожна валентинка – це не лише маленький шматочок паперу з написаними словами, а краплина тепла, надії та вдячності, яку відправляємо тим, хто знаходиться далеко від своїх рідних і друзів, захищаючи нашу країну. Студенти з різних факультетів об’єднали свої зусилля, щоб створити сотні чудових валентинок, наповнених словами підтримки, ніжності та вдячності. Усі валентинки передано у благодійний фонд «Центр допомоги кам’янчанам-учасникам АТО». Ці маленькі твори мистецтва будуть відправлені в зону бойових дій, щоб підняти настрій і показати підтримку нашим військовим.

Здобувачі вищої освіти факультету спеціальної освіти, психології і соціальної роботи до Дня закоханих дарували тепло (солодощі із передбаченнями і приємними словами) викладачам, студентам, працівникам та збирали кошти на ЗСУ, щоб потім подарувати тепло нашим захисникам і захисницям!

Разом ми можемо зробити більше – долучаймось до підтримки воїнів ЗСУ!

Пресцентр

Волонтеримо (студенти К-ПНУ продовжують підтримувати ЗСУ)